Har nu en till blogg...

http://krokusv13.bloggproffs.se/

En blogg om livet på Krokusvägen 13

Grattis Ranta!!!

Ja om två timmar är man ett år äldre på pappret... 29 fucking jävla år.... Ett år kvar till de magiska 30.

Vete fan vad man ska säga om det... Konstig ålder, 30... Man är liksom i nått jävla vakum på nått sätt... Man måste juh tänka lite på hur man beter sej så man inte är så "barnslig" å i vissa situationer så får man passa sej så man inte blir "gubbe".
Men i de stora hela så är man juh den man är... En ung man i sina bästa år :-P

Blir juh inte så ofta man skriver här nu, dels för att man inte har tid, dels för att man inte har lust... Men idag då?

Jo, som vanligt så har man juh fått i sej ett par glas rött å då brukar juh bloggen bli som bäst. Sen är juh Em på julfest så då har man juh vad jag brukar säga kvallitetstid hemma. Missförstå mej rätt. Jag tycker det är helt underbart att tillbringa kvällar och helger med min Emma, men ibland är det så sjukt skönt att få vara själv... Göra exakt det man känner för.... Dricka ett glas rött, lyssna på musik, fundera lite.... Vårda själen så att säga... Kanske blir lite djup ibland men de behöver man... Iaf jag...

Lyssna på denna låt



Så sjukt skön!!!

Nu är de nära med husrenovering iaf... Förhoppningsvis så lägger jag klart golvet i "loungen" imorn.... Ska bli så sjukt skönt att få till det rummet och få lite lugn och ro... Iof så har man väl inte direkt nån panik nu... Men man ser juh de där rummet varje dag och det är klart att det påverkar en psykist.

Jul är de fan snart å. Men jag har inte det minsta julpanik/ångest... Så jävla skönt att man inte jobbar handels längre... Och nu när vi släppt de där med julklappar så har man juh inget att fundera på över jul... Bara att ta det lungt och njuta av lite dagar ledigt och god mat.
I år ska vi fira jul med Emmas släkt... Inget man behöver ha sån panik över då jag oftast trivs i deras sällskap och eftersom vi bor ett par hundra meter ifrån Emmas föräldrar där vi ska hålla till så är de juh bara att fly hem om man inte pallar mer hehe.... Men jag tror de går bra.... Undrar om man ska köpa med sig en snapps dit i år... hehe... Dom som aldrig har haft det på sitt julbord.. Kanske dags att lägga in ett nytt moment i Gelfgrens jultradition iår :-P

Jaja nu ska jag nog öppna en flaska vin till och njuta vidare av min kväll... Uppesittarkväll inför födelsedagen... HEHE!!

Ses en annan dimmig kväll...

/Antti (Som min farmor jämt skriver på födelsedagskorten)

RSS 2.0