Är de du Larra???

En stackare som läser min blogg senaste månaden...


Kanske inte så jävla konstigt med tanke på uppdateringsfrekvensen... ;-)


Men nu är de faktiskt semester å jag borde juh mer tid än nånsin men jag har fan glömt bort bloggen... å va fan gör de när de är en stackare som läser den... Var juh historiskt faktiskt ett trettiotal som var in här när man "låg på topp" hehe!!!


Jaja, fredagnatt, semester i nio dagar till, småfull, halvkåt, lätt ångest... you name it!!

Mycke är det i lillbollen åt Ranta iaf. (hjärnan för er som inte hängde med)

Imorn åker jag till Borga för att fira min trettioårsdag lite tidigt... Vi (min far och mina svågrar) skall göra ett helikopterlyft till kalfjället mellan Borgafjäll och Klimpfjäll för att fiska, dricka alkohol och ljuga i tre dygn... Fy fan vilka jävla sägner det skall gå på berget... Den ena värre än den andra... Och på Ons är allt som sagt på fjället glömt...
No offence girls men de här är vi ljusår bättre än er på...
Att samla ett gäng grabbar/gubbar och tälta, dricka alkohol, ljuga en hel massa för att sedan återvända till verkligheten som att ingenting hänt... JAg säger inte att detta betende är nått bra på nått vis... Men är de nått vi kan vi män så är det de... Och visst, jag kan ha fel. Inget snack om det. Visst finns de kvinnor som gör detta utan bekymmer, men håll med mig, visst fan är dom fåräknade... ;-)

Jaja nog om detta... hamnar denna blogg i fel händer har jag väl hela sveriges feminister efter mig åde vill jag då fan inte....

Jasså, har ni förstått att jag tagit mig ett par goda?? Jo annars skulle inte fingrarna åka runt bland tangenterna likt flugor runt koskit å skriva rat som inte är särskilt eftertänksamt. Nä de är juh det som är tjusningen med min blogg... De görs i fyllan och en sak är säker... Är de några man kan lita på är ärlig så är de små barn och alkoholister.. Och särskilt ung känner jag mig inte just nu så... ;-)


Idag har jag haft en fantastisk dag med min Sambo, livskamrat och blivande fru, Emma, min "broder" Daniel och hans familj. Vi har besökt Hemsö Fästning och sen grillat lax här på krokus....

Sen när Daniel med familj åkt hem så satte Överste Gelfgren mig i ett straffarbete i form av tapetsering, men eftersom underslav Ranta hade fått i sig vid det laget en halv flaska vin och ett par öl så gjorde det inget.

Vevade tapetklister och tapeter runt hallen på övervåningen likt en yrkesman (i mitt huvud) och lyckades med att få upp två rullar tapet. Dock tog rullarna slut så vi var tvungen att avbryta detta straffarbete och ägna oss åt facebooking på varsinna våningar... störtlöjligt men kul...

Nä nu är de nog dags att avsluta denna fantastiska Fredag som övergått till Lördag i sänghalmen.... Kanske lite Amore med Fur Gelfgren... You never know!!!

"De är inge ställe å va på utomlands elle, folk åk till Mollorca och hit å dit. Va fan ä rä frågan om?? Jag sätt mä på en stol jag i källarn när de ä semester, de är inge fel på dä elle"

/Finnnen

RSS 2.0