Fönsterpartiet på plats!!

Så blev de!!





De blev riktigt nice... Nu ser juh grannarna allt vi gör men va fan gör de...

Tog en hel helg att få in fönstret och få på foder å bleck, men de var jäkligt skönt att vara helt klar... nästan. En lite planka ovanför dörrarna saknas, typiskt...

Nu ska jag steka på lite röding å inta ryggläge i soffan resten av kvällen...

/Byggare bob

Betalade tv-licensen, blev av med snigeln å fick ont i röven!!!

Då va de fredag igen å där satt jag å deppa, jag tyckte allting verka meningslöst. Men just då ringde en rar lite flicka å mitt problem va löst.....
Hehe... Flamingokvinteten tror jag de är som gjort den låten....
 
Fråga mej inte om varför jag har den låten i skallen.... men fredag är de juh onekligen å man kan börja leva i två dygn igen...

Ikväll blir de myskväll i soffan med lite film å karra... Kollade tv utbudet idag...

kl21:00  Primetime!!

Svt1  Sahara
Amerikansk äventyrsfilm från 2005. I sin jakt på Nilens skatt hamnar Pitt mitt i en komplott då han räddar livet på en ung vacker forskare. Hon håller på att undersöka ursprunget till ett mystiskt virus som sprider sig som en löpeld över Nordafrika och driver de drabbade till kannibalism och vansinne innan de dör en plågsam död. Pitt måste nu finna källan till viruset för att förhindra en världskatastrof. Spåren leder Pitt till högt uppsatta män som är villiga att göra allt för att hindra honom.

Svt2 Aktuellt

Tv3 Envy

Amerikansk komedi från 2004. Tim och Nick är som ler och långhalm. De bor grannar, arbetar tillsammans och är bästa kompisar. Deras vänskap får sig dock en ordentlig knäck när Nick plötsligt blir miljonär efter att ha uppfunnit en makapär som får hundbajs och annan lort att gå upp i rök. Tom kan nämligen inte låta bli att känna sig avundsjuk på sin gamle vän... I rollerna: Ben Stiller, Jack Black, Rachel Weisz, Christopher Walken, Amy Poehler, Ariel Gade. Regi: Barry Levinson.


Tv4 En på miljonen

Svensk komedi från 1995. Torsten Söderberg är en helt vanlig man, med fru och två tonårsbarn. Men när banken där Torsten arbetat i 30 år måste skära ner får han sparken. Han bestämmer sig för att bevisa att han är oumbärlig genom att fingera ett bankrån där han ska framstå som hjälte.

I rollerna: Ulla Skoog, Tomas von Brömssen, Gösta Ekman, Vanna Rosenberg, Jacob Ericksson, Pablo Vera Nieto, Per Fritzell, Kerstin Hällström, Tintin Anderzon, Dan Sjögren, Jonas Ternstrand. Regi: Hannes Holm, Måns Herngren.


MEN VA FAN!!!!!!

Detta betalar jag typ 500:- i månan för.... 

Tomas von Brömssen!!!!!

Gaaaaahhh

Nä de är inte särskilt konstigt att folk laddar ner filmer i parti och minut... Va fan visas på tv nu för tiden... 
Men alvarligt!! 

Primetime fredag Tv4 EN På Miljonen Med Tomas von Brömsen   ÅÅÅÅÅÅÅHHHH

Den va juh fan inte ens bra -95 å den blir fan inte bättre med tiden.


Kanal 9 Bullit
Bullitt

Amerikansk actionfilm från 1968. Polisen Frank Bullitt och hans kollega ska vakta ett maffiavittne. Kollegan blir skjuten i ett attentat medan vittnet klarar sig. Det står klart att någon har tjallat om gömstället. Bullit tar upp jakten på både läckan och mördaren. Med världens mest berömda biljakt.

I rollerna: Steve McQueen, Robert Vaughn, Jacqueline Bisset, Robert Duvall. Regi: Peter Yates.


Nu snackar vi film... Men den står juh aldrig min sambo ut med att se... 

Skulle tro att de blir den illegalt nedladdade filmen SAW4 ikväll... Kanske inte mycket kvalitet i en fjärde uppföljare men å andra sidan har jag juh inte betalt nått för den... Iof så lägger man väl en slant på bredbandsuppkopplingen i månan men då får jag juh å andra sidan lite annan nytta av de åxå...

Nä nu ska jag nog hälla upp ett glas rött (till) å välkomna fredagen....

Seså... Join me!!!

Skål på er bönder.... imorn kör vi dynga... Eller nått annat...

/Rövknullad av svt,tv4,tv3 å dom va säkert fler ;-) ont gjorde de....





 

Tattoo??!?

Nu jävlar är de dags att göra slag i sak... Måste skaffa mej en till tatuering nu. Har juh surrat i år om den där "half sleeve" jag vill göra.
Har hjälpt en tatuerare i stan med hans kaffeautomat några gånger nu så man har juh lyckas fixa lite "bra pris" å sen har jag juh ett par år "fått" en tatuering av Em i födelsedagspresent så de borde inte bli så dyrt heller =}

Så nu skannar man nätet efter lite inspiration å de är fan inte lätt...  Vet juh på ett ungefär hur jag vill ha den men att få ut de från mitt huve till tatuerarn är fan en annan sak.

Har juh iaf under de åren som de tagit att fundera på om man skall göra en eller inte kommit fram till att de kommer man aldrig att veta i förväg. Anting så gör man de eller inte... Ångra man det sen... Ja, de va juh jävligt synd... Men då ska man juh komma ihåg att de va juh faktiskt nånting man ville göra vid ett tillfälle i livet och då är de väl bara att leva med de och inse att de var juh fan jag då. Kanske man inte alltid kommer att stå för en orientalinspirerad tatuering över hela överarmen eller en tribel på ryggen. Men va fan, de är juh en hel del saker man gjort och kommer att göra i livet man inte alltid kommer att stå för så är de bara... Livet ändras med tiden... Men glöm för fan inte att leva medans...

Nä nu måste jag ringa till tatueraren imron och boka upp en tid, så de blir gjort.

Emma har juh under tiden jag funderat hunnit skaffa 4st. Den senaste en text på revbenen. Tydligen inte den allra skönaste platsen att göra en på, men snygg är den.

Amor Vincit Omnia
  Kärleken övervinner allt 

hehe, kanske stämmer, inte vet jag...

Hittade ett annat skönt latinskt utryck:

Nemo saltat sobrius, nisi forte insanit  Ingen dansar nykter, såvida han inte är galen.

Kanske nått jag skall skriva, hehe!!

Ja jag vete fan, de blir nog en drake över vänster axel med blommor och skuggningar ner till armvecket.. De ser iaf bra ut i mitt huve =}

De blev iaf ett träningspass idag. Första på två månader, kanske tre... jag minns inte riktigt... så nu är de bara att vänta på smärtan. Imorn blir de spinning... Lika bra att shocka kroppen rejält.

Nu ska jag tvätta arslet och hoppa i säng.

Hörs nått framöver.

/Lakritstroll

Varför åker man inte mer finlandsfärja??

"Det är fantastiskt"
En av alla klassiska kommentarer från helgen. Just denna utbringar en medelålders herre när han kommer runt ett hörn i taxfree:n och får syn på all sprit.

Å de är juh just det dom är båtkryssningar, fantastiska och klassiska.
Ja jag bara njöt nästan alla 23timmarna på sjön. Till och med dagen efter är fantastisk på en finlandsfärja. Så mycke fniss och skratt är juh sällan man upplever morgonen efter.

Men de är juh klart att de blir juh inte roligt utan rätt sällskap och med den här uppställningen kan de juh inte gå fel. Iaf inte när de gäller att ha kul.



Men de tär ju på kroppen lite dom här resorna... Kan ju inte sticka under stolen med att man är lite sliten. Inte nog med att man var på kryssning från tors förmiddag till fredag natt. På lördag morgon åkte jag och Em till Umeå för att fira min systerson Colin som fyllde två år. Och naturligtvis så slank de ner en och annan öl och ett par glas vin när syrran bjöd på en underbar middag.

Så nu blir de att köra igång med träning igen så man får igång kroppen. På tok för slapp i kroppen nu. De känns om inte annat i ryggen att man inte är på topp.
Så imron blir de pump pass på jocks å då vet man juh att man kommer att ligga och ha ont i alla lemmar på ons,tors... Men de hjälps inte, de måste göras....

Nu blir de ryggläge i sängen.

Skepp å hoj!!

/EsaPekka


RSS 2.0