Varför åker man inte mer finlandsfärja??

"Det är fantastiskt"
En av alla klassiska kommentarer från helgen. Just denna utbringar en medelålders herre när han kommer runt ett hörn i taxfree:n och får syn på all sprit.

Å de är juh just det dom är båtkryssningar, fantastiska och klassiska.
Ja jag bara njöt nästan alla 23timmarna på sjön. Till och med dagen efter är fantastisk på en finlandsfärja. Så mycke fniss och skratt är juh sällan man upplever morgonen efter.

Men de är juh klart att de blir juh inte roligt utan rätt sällskap och med den här uppställningen kan de juh inte gå fel. Iaf inte när de gäller att ha kul.



Men de tär ju på kroppen lite dom här resorna... Kan ju inte sticka under stolen med att man är lite sliten. Inte nog med att man var på kryssning från tors förmiddag till fredag natt. På lördag morgon åkte jag och Em till Umeå för att fira min systerson Colin som fyllde två år. Och naturligtvis så slank de ner en och annan öl och ett par glas vin när syrran bjöd på en underbar middag.

Så nu blir de att köra igång med träning igen så man får igång kroppen. På tok för slapp i kroppen nu. De känns om inte annat i ryggen att man inte är på topp.
Så imron blir de pump pass på jocks å då vet man juh att man kommer att ligga och ha ont i alla lemmar på ons,tors... Men de hjälps inte, de måste göras....

Nu blir de ryggläge i sängen.

Skepp å hoj!!

/EsaPekka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0