Borgafjäll!!

Har fått ett nytt favorit ställe.... Helt klart såld på det stället...

Här är lite bilder från förra resan upp dit.















Så jävla skönt att komma upp dit, koppla bort allt som har att göra med sitt vardagsliv... Jobb, hus, räntor, måsten, faktiskt till och med (förlåt) kärlekslivet....
När man kommer upp dit och verkligen släpper taget om allt så mår man så sjukt bra... De går inte att stressa där, eller jo de gör det juh. Men på nått sätt så blir man liksom tagen av natur, tystnad och fisket. Iof så bör man juh ha nått intresse för natur och fiske kanske. Men å andra sidan så när man kommer upp här så faller de på en på ett rätt naturligt sätt så är man inte intresserad från början så tror jag att chansen är stor att man blir det.

Den här gången åkte jag upp med ett mål att lära mej flugfiska å tro de eller ej men efter två dagars lintrasslande och en par svordomar så fixade man de rätt hyffsat.
Men lätt var de inte. Tur att man begåvades med Morsans tålamod för de behövs i massor, de kan jag lova.
Fanns juh stunder där man bara ville knäcka spöt i delar och kasta de i sjön, tur man inte hade råd att göra det.

Fick faktiskt en firre på fluga åxå. Iof mer tur än skicklighet men den räknas juh iaf.


Kanske ingen bjässe men dom kämpar väl dom rackarna.

Stort TACK till Mor å far för den resan. Utan Farsan hade man knappast fixat de där med flugfiske å utan Morsans grymma käk hade man juh svultit... =}

/Storfiskarn 


Komma tillbaks från semestern paniken!!!

Trodde jag hade klarat mej i år... Men nu kommer den påsmygande.... Samma kännsla som varje år....


JAG MÅSTE HITTA NÅTT ANNAT ATT GÖRA!!!!

Det är ditt fel Emma S.  Hehe!!

Innan du kom in å berättade att du fixat ett nytt jobb så hade jag inte tänkt så mycket på de den här gången men nu har jag panik igen.... AAAhhh

Gick igenom varenda platsbank i morse, iof utan resultat... Enda jobb man var kvalificerad till var juh brödsäljare åt Pågen.... Inge ont om dom men man kanske inte direkt byter upp sej... ;-)

Nä de blir väl som vanligt... När dom två första veckorna är över så vaggas man väl in i tryggheten på Norpa igen å somnar in ett år till.... hmmm.

Nä nu ska man väl försöka hitta lite arbetslust i nått jävla skitigt hörn å göra nån nytta....

/Nisse på Manpower

Haha!!

Snyggt.....

Fulll som en kastrull!!!

mLuddes hemliga necessär!!!!

Fick en lördagspressent... Så fin....

Ja de är de enda jag får till ikväll... Kan inte skriva mer... Har intagit föt mycke berusningsdrycker för att skriva....

Men de är min mänskliga rättighet att vara i stort sätt hur beusad som helst... så de så...


jaja

orkar inte ens gå in på  detaljer....


men iaf så fick inte mina kompisar.....    en av dom var iaf långt över femtio år... dricka lite öl vid sidan ån ikväll....
medans vi  som var 20år yngre dricka våra berusningsdrycker fyra meter därifrån, i våra båtar...

Så jävla typiskt Sverige

Jag blir så jävla sur... Å vad kan man göra!!!!!


Vad är de för jävla kukland man lever i.... mycke är bra.... men alkohopolitiken är under all tänkbar kritik...


HATA!!!!!!!!


Så ironiskt att dom spelar "buffalo soldier" på www.star.se

Jaja... Ganja är väl lite värre... men i de stora så är de likt...

//En som tycker att sprit å "viss drog" ska vara fri i sverige!!!!!!!!

På väg till fjälls....

Dåså, då var man inne på sista semesterveckan då. Eftersom Em började jobba idag så tänkte jag åka till Borgafjäll en sväng och koppla av lite med fiske och kanske en liten fjällvandring...
Köpte juh ett flugfiskekit för ett par veckor sen som jag är jäkligt sugen att testa. Har juh inte testat de här med flugfiske så mycket men dom få gånger jag gjort de så tycker jag de ha varit jävligt roligt... De ser juh fränt ut om inte annat... Nån förhoppning om att få fisk de har jag inte men skulle de smälla på nån så är de juh en bonus.

Har även lånat en MC som jag skall åka på upp. De var juh inte igår man körde landsvägare så de ska bli jäkligt skoj.
En jobbarkompis köpte en Yamaha V-max för en månad sen ungefär och tyvärr så dömde jag ut den cykeln innan jag kom på att jag skulle låna den så nu får man väl ta igen allt man sagt ;-)
Tyckte inte de var världens snyggaste hoj direkt å de tycker jag väl inte nu heller men faktiskt så såg den bättre ut i vekligheten.



De skall iaf bli jäkligt skoj att få åka lite tvåhjuligt igen... Mycke tack till Mats som lånar ut dn åt mej bara så där...

Idag har man inte legat på latsidan iaf. Har faktiskt hunnit med att få upp foder och fönsterbläck runt balkongdörren/fönstret i sovrummet, fönstersmygen runt köksfönstret och klippt gräsmattan.
Rätt skönt att man har fått till en dag där det inte har strulat.

Snart kommer Sofia och Larry på besök, dom som vi lånade lägenheten av i Paris.
Ska bli kul att visa Larry vårat lilla husprojekt, han var juh rätt imponerad av bilderna jag visade när vi var där.

Jaja, dags att bänka sej i soffan kanske och invänta folket.

Skit ner er!!!

/Finnen


Puh!! Golvet är på plats

Sådär ja då är hallgolvet nästan återställt
Igår:


Idag:


Ska bara foga lite så är de som nytt...

Annars är de en rätt trist dag. De regnar som fan ute och Em tycker vi ska jobba å slita inne med fönstersmygar osv. Vilket jag håller med om skulle behövas men.... Vet inte om jag är så jävla sugen. De är rätt sjukt för när de är finväder ute har man juh ingen lust att vara inne och snickra men när de regnar har man juh inte heller lust att göra nått då man måste springa ut till garaget å hämta prylar hela tiden... Vet inte riktigt vilket väder som skulle vara ultimat... Kanske molnigt och 17-18grader skulle vara det ultimata renoveringsvädret.
 
Men de beror nog inte riktigt på vädret egentligen. Börjar bli lite less på allt de här nu känns de som... Snart två års renoverande börjar ta ut sin rätt. De är bara att inse att "De är inte lika roligt nu"

Kanske de skulle vara roligt att börja med nått nytt som altan eller fasaden... Men jag måste verkligen färdigställa det vi påbörjat först.

Jaja plikten kallar...

/Ranta

Kukjävla helvete....



Jaha då har man fått bila upp hallgolvet då... Ett steg fram å två steg tillbaka...

Gör om, gör rätt!!!

Då har man lärt sej den hårda vägen att inte lägga klinker med golvvärmen på....

Lite ihopbrytning är de juh, men å andra sidan så hjälper de ju inte att bryta ihop.... Funderar på att ta till flaskan åxå, men de lär juh inte hjälpa det heller... Nä de ända som hjälper här är att med ett leende på läpparna knacka bort fixet och göra om. Det hade juh kunnat vara värre ;-)

En vecka kvar nu på semestern. De är fan riktig ångest de. Kunde inte somna igår, låg dels å funderade på golvhelvetet å allt annat ogjort här hemma, å dels på att komma tillbaka till jobbet.

Nu ska Emma bjuda på korv, potatis å ägg.... Ingen bluff de!!

/Bror

RSS 2.0