K*kväder....



Fan va le man blir.... La juh på sommardäcken på "peggen" i förra veckan å på "lill pickisen" i söndags... Hur tror du de såg ut på Mån morgon då??
Snö!!! iof va de inte så farligt å E4:an va juh snöfri... Tisd morgon likaså, lite snö men fullt körbart... Men igår morse fick jag fan en chock när jag vaknade... 10-12cm snö!!! Blev ett formula1 däckbyte kl 06.30... Roligare mornar har man juh varit med om.

Sen har vi juh de här med jobbet då.... Nu är de fan allvar... Måste nog ta tag i de här på allvar nu å leta mej vidare... Vetefan hur de ska gå till men de måste ske nått snart.... Har juh alltid levt efter principen att de ordnar sej.... men nu börjar man fan tvivla på att de gör de, om man inte tar tag i de själv....

Jaja... imorn är de juh fredag igen å då får man juh lämna drömfabriken ett par dagar... *yiho*
Dessvärre så påstår Röös att vi ska vara nyktra i helgen, vad nu de ska vara bra för.... Tydligen ska vi inte dricka nått på en månad f.o.m i Måndags... Men jag vet juh redan nu att de kommer att spricka så...

Lätt att säga på en Måndag att man inte ska dricka på en månad... Lite värre imorn kl15.30 skulle jag tro.

Nä men imron blir det ist för fredagsmys på "olles" med öl och junkfood ett spinningpass direkt efter jobbet och bulgursallad med kyckling och avokado till middag... (å ett glas rött är juh bara bra för hjärtat så...)


Jaja, tack för idag slut för idag

Skit ner er... /Kjöll Lennå

Kjell Lönnå

Kommentarer
Postat av: Röös

Ja fy fan..det här blir inte lätt int.. men tänk på hur kanon det kommer vara den 25:e

2008-04-11 @ 16:51:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0