Måndag.....

Sådärja då var helgen över då å äntligen är de Måndag..... :-(

En helg som började sjukt bra men slutade betydligt sämmre...
Fredan var juh kanon med lite skotermek hela kvällen, skulle ju ut på en skotertur på lördag morgon så min uppgift på fredan var att se till att skotrarna var i toppskick.
Emmas värsting SRX har juh haft en tendens att koka dom senaste gångerna vid varit ut å kört och eftersom Emma inte har haft sån tur med sina motorfordon så ville de till att jag fick till de för de var som sista chansen nu på lördag. Fungerar den inte nu så blir de totalslumpas på blocket fort som fan. 
Efter lite luftande av kylsystemet och ett par kilometers provkörande så verkar den helt ok. Så jag kunde inte göra mer än att hoppas att den skulle fungera. (Återkommer till de)
Sen va de dags för min lilla röda pärla att få lite kärlek å de var tur som fan de att jag tog mej tid å kika lite på den åxå.
Ett stag i boggien hade lossnat så hade jag kört så hade jag garanterat fått ett ras, förmodligen svindyrt.
Efter en helkvälls mekande å lite speciallösningar alá Andreas Sjödin så var den bättre än ny hehe.

Kl 10.30 på lördan var vi iväg, 10st blev vi den här gången. Mycket trevligt var de till en början, hyffsat med snö faktiskt. Svårt att tro men de är nog närmare en meter snö lite längre in i landet och lite högre upp....
Målet med skoterturen var våffelstugan på Rotensjön, vi kom ungfär 2-2,5 mil så kokade Emmas skoter igen... :-S De var inga snälla ord som kom då... hade hon fått tag i tändstickor hade den nog brunnit upp på plats.
Så de blev till att åka bakpå igen för stackars Emma.... typiskt...
Jaja, vi fortsatte iaf till stugan iaf och fick i oss några härliga våfflor och lite mer därtill.
Blev en rätt hyffsad dag ändå med tanke på vädret och skoterhaveriet, (gick att köra hem Ems skoter när den fått stått å kallnat ett par timmar) ca 10mil blev de för oss som körde hela vägen ;-)

Så lördagkväll blev en kväll i garaget igen. Tog med skotern till en kompis som inte gör annat än att skruva just Yamaha skotrar å efter lite skruvning och ett par pilsner så hittade vi felet. De var nått strul med termostaten. Den hade liksom hamnat ur läge så den stog öppen hela tiden. Varken jag eller Gösta (Yamaha meken) hade aldrig sett nått liknande...

På söndagen hade vi planerat in att fixa färdigt i köket, har juh inte så mycket kvar där nu. Det som fattas är en bit golv och kylen å frysen.
Men tror du inte att man blir sängliggandes hela söndan, feber å hosta å snor.... så jävla typiskt...

Idag måndag är de lite bättre men långt ifrån bra.... har väl mer eller minder gått på treo hela den idag för att orka med jobbet... för snål för att sjukskriva mej...

Så där ja, då är snart måndan över.... lite ligga i sängen å se tv, piss å gå lägg sej sen är de tisdag....
Hoppas den här veckan går fort som fan för på fredag åker vi till fjälls med jobbet.... Whovalley!!!
Tyvärr har juh typ mer än halva gänget hoppat av men va fan inte stoppar de oss, nu blir vi troligtvis 6pers i två 8bädds stugor... lite väl kanske....
Jaja återkommer lite senar om de. återkommer även med lite bilder från skotertrippen...

Åter

/Ranta

Bilder från Lördagen
    
   

Kommentarer
Postat av: Henke

Haha.. låter inte som det går helt smärtfritt för dig heller.. hehe.. men du får ju åka iaf =( hare!!!

2008-02-12 @ 01:29:11
Postat av: RALLA

Men skriv mer!!

2008-02-12 @ 10:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0