ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!!!!!!

Är så sjukt less... less på husrenovering, less på att sitta av tiden på jobbet just nu, less på att de fan aldrig är "bra väder"


Huset?!? Jo, vi har juh börjat komma ganska långt nu och matrummet med köksön osv börjar ta form i en ganska bra fart, tills igår. Håller på att montera en takhängd fläkt som ska hänga över köksön. Jo men de är juh "barra" å hänga upp den och dra upp ett rör på taket?!?! Nja, de var juh inte barra... Så fort man tycker att de går bra och det börjar hända saker så blir de stopp. Nu ska de vara bygganmälan, brandinspektion och tamejfan till och med kungen ska nog komma och inspektera den där jävla fläkten... Jävla fitt sverige!!! Ingenting får man göra utan att staten eller kommunen eller nått annat jävla pack ska lägga sej i å håva in pengar... Bygganmälan kostar juh en slant bara för nån fet jävel ska skriva på ett papper på kommunen. Sen ska sotarjäveln ha 1000:- +MOMS! för att besikta... Besikta ett jävla plåtrör... JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR!!!  

Fan snart kan man inte ens släppa en fis utan att nån jävel ska ha skatt på den.... Vad är de för jävla land vi lever i???

Jaja. Bara de blir fredag snart så man får ta sej första semesterfyllan så kanske man blir på lite bättre humör...

/Byggare Bob


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0