Kron wall of pain

Har fått en ny favorit, eller jag har juh gillat hans spel tidigare åxå, men man har juh inte sett så mycket av hans NHL spel tyvärr...
Men vilken skön lirare
Stenhård i varje närkamp.... Ojoj vilka smällar han redan har delat ut i OS, kanske lite fult emellanåt men han har juh inte blivit utvisad än så.
Annars är de juh rätt kul å vara svensk just nu, svensk och sjukskriven, hehe!!
Vi tar juh faktiskt en del medaljer och hockeylaget ser riktigt bra ut, dock gäller de juh att dom är på topp varje match nu framöver, nu är de juh vinna eller försvinna.
Vilken hockeynatt de var i natt, laddade med mycket ved till brasan och mycket kaffe till Ranta. Ingen sprit dock, blir juh så sömnig då ;)
Men de var tufft ett tag där på USA-CAN matchen, nickade nog till en par gånger... Minns inget mellansnack kan jag juh erkänna, men såg alla mål iaf =)
De kommer bli stenhårt i "slutspelet", inge snack om det....
Nu blir de en kopp java till och lite mys framför nyhetsmorgon. Som sagt:
De gör inte så ont å vara Svensk just nu, framför allt inte när min "Finske" far har varit så kaxig inför matchen....
Gomorron Sverige
/Böte

Kommentarer
Postat av: Rantamor

Se där orkade du faktiskt med en hel natt me hockey. Här sussades d nog och det blev en match i repris idag. Du vet paps satsade ju allt på finnmatchen å så blev det bara en flopp. Finnarna åkte omkring helt förvirrade och orkeslösa...kanske sparar sig till finalen mot Sverige. Som sagt hoppet lever..men inte ens i lagbackhoppning blev d nå medalj idag.....långt mellan medaljer. En silver till en hipphoppare som åkte fram å tillbaka i en halv balja...va ä d ???

Tjingeling.

2010-02-22 @ 22:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0